, Poliklinika Adarta — OB | GYN | LAB » Akcija kolovoz 2013. Veliki ginekološki pregled za cijenu malog!
Novosti

Akcija kolovoz 2013. Veliki ginekološki pregled za cijenu malog!

AKCIJA U KOLOVOZU!
“VELIKI GINEKOLOŠKI PREGLED ZA CIJENU MALOG GINEKOLOŠKOG PREGLEDA!!”
Prije 500,00 kn sada samo 350,00 kn

Djevojke i žene!
Veoma je važno razvijati svijest o brizi za vlastito zdravlje i potrebi redovitih ginekoloških pregleda. Zaštita od neželjene trudnoće, zaštita od spolno prenosivih bolesti, premaligne i maligne promjene genitalnog trakta, koje imaju spori tijek, sve se to može redovitom kontrolom na vrijeme uočiti i liječiti.
Najčešće se savjetuju godišnje kontrole, koje bi obuhvatile jedan kompletan, sistematski pregled, a koji se sastoji od ginekološkog pregleda, savjetovanja o kontracepciji, ultrazvučnog pregleda, PAPA testa i stupnja čistoće.
Neredoviti ginekološki pregledi mogu snositi posljedice kao što su: neželjene trudnoće, spolno prenosive bolesti, koje mogu dovesti do upalnih promjena u genitalnom traktu, a koje za posljedicu mogu imati i sterilitet. Neprepoznate i neliječene infekcije spolnog trakta oštećuju imunitet žene i pogoduju nastanku premalignih promjena. Konačno, emotivna frustracija zbog bolesti ili zapuštenosti, utječe na kompletno ponašanje te osobe u zajednici.

Kako bi Vam olakšali, nudimo Vam AKCIJU “VELIKI GINEKOLOŠKI PREGLED ZA CIJENU MALOG GINEKOLOŠKOG PREGLEDA!” (prije 500,00 kn, sada samo 350,00 kn)

Pregled se sastoji od: Ginekološki pregled, UZV, PAPA test, stupanj čistoće.

Kako bi ostvarili popust, potrebno je na mail adresu adarta.hr@gmail.com s naslovom mail-a :Za Veliki gin.pregled u sklopu akcije – u tekst maila unijeti svoje ime i prezime, datum rođenja te broj mobilnog telefona. Vi ćete dobiti povratni mail s kuponom na Vaše ime koji je potrebno isprintati te donijeti sa sobom na pregled.
Pravo na ostvarivanje popusta imaju sve nove i postojeće korisnice usluga Adarte.

NAPOMENA: Za ovaj pregled u sklopu akcije potrebno je prethodno telefonski se naručiti na brojeve Adarte. Prilikom narudžbe je potrebno naglasiti o kojoj akciji se radi.

Napomena: “Veliki ginekološki pregled za cijenu malog ginekološkog pregleda” akcija vrijedi od 01.08.-15.08.2013. Potrebno je nazvati najranije 5 dana prije željenog termina pregleda. Akcija ne vrijedi za termine pregleda subotom. U slučaju iznimne gužve u rasporedu rada poliklinike, moguća je i promjena termina pregleda uz suglasnost korisnice akcije.

S velikom radošću Vas obavještavamo kako je u ponudi Poliklinike Adarta od sada i djelatnost pedijatrije, dermatologije, centra za ultrazvuk te dječje i adolescentne psihologije, sa svim testovima koje pokrivaju tu dob. Pod vodstvom vms. Petre Novak, uz dosadašnje djelatnike dr. Ivu Bilopavlovića (ginekologija), dr. Ivanu Risek (ginekologija), dr. Aleksandra Jukića (ginekologija) od sada preglede […]

Nove djelatnosti u Poliklinici Adarta

10.02.2019.

S velikom radošću Vas obavještavamo kako je u ponudi Poliklinike Adarta od sada i djelatnost pedijatrije, dermatologije, centra za ultrazvuk te dječje i adolescentne psihologije, sa svim testovima koje pokrivaju tu dob.
Pod vodstvom vms….

SHIATSU I BOL

1.09.2015.

 

Piše: Jelena Krajcer Shiatsu praktičarka Shiatsu škola Hrvatska

Milijuni ljudi se svakodnevno susreću s različitim vrstama tjelesne boli. Boli nas zub, glava, leđa, želudac i tako, čini…

Shiatsu tretman – iscjeljujući dodir

19.05.2015.

Piše: Jelena Krajcer

Shiatsu tretman traje oko sat vremena i uključuje uvodni razgovor, dijagnostiku, sam tretman i savjetovanje na kraju. Izvodi se na posebnoj strunjači na podu, a primatelj tretmana je obučen u udobnu pamučnu…