, Poliklinika Adarta — OB | GYN | LAB » Otvaranje kartona preko HZZO-a i u Adarti!?!
Novosti

Otvaranje kartona preko HZZO-a i u Adarti!?!

Drage sadašnje i buduće pacijentice, Izuzetno veliki broj žena u našoj županiji nema svog primarnog ginekologa (preko HZZO-a).

Nakon Vaših brojnih upita, odlučili smo otvoriti ovu anketu kako bi dobili uvid koliko Vas bi odabralo dr. Jukića kao svog primarnog ginekologa? Ukoliko skupimo 3.000 potpisa, možemo se prijaviti Gradu odnosno Županiji za natječaj za Koncesiju (dobivanje dozvole za preglede preko zdravstvene knjžice).

Ukratko, vaš glas bi mogao odlučiti treba li Varaždin još jednog ginekologa “preko socijalnog” ili ne.
Da bi ispunili uvjete za dobivanje koncesije, trebamo vaš glas – za početak će biti dovoljno da sve zainteresirane neovisno imate li već odabranog ginekologa ili ne, dođete do Adarte i ostavite Vaš potpis s osobnim podacima ili se osobno preko naše Facebook stranice ili preko nekog Vama poznatog tko ima Facebook profil jednostavno prijavite.

Ukoliko prijeđemo prag od 3.000 glasova – tada će nam trebati vaši potpisi – morati ćete doći u Adartu do nas i dati svoj potpis. Ukoliko želite, možete doći do nas i odmah pa ćemo vas mi pridružiti ovom potpisu.

Veselimo se suradnji, bilo preko “socijalnog” bilo privatno :-)

U slučaju dilema javite se na 500-900 pa ćemo Vam pojasniti detalje.
Vaš,

dr. Jukić

S velikom radošću Vas obavještavamo kako je u ponudi Poliklinike Adarta od sada i djelatnost pedijatrije, dermatologije, centra za ultrazvuk te dječje i adolescentne psihologije, sa svim testovima koje pokrivaju tu dob. Pod vodstvom vms. Petre Novak, uz dosadašnje djelatnike dr. Ivu Bilopavlovića (ginekologija), dr. Ivanu Risek (ginekologija), dr. Aleksandra Jukića (ginekologija) od sada preglede […]

Nove djelatnosti u Poliklinici Adarta

10.02.2019.

S velikom radošću Vas obavještavamo kako je u ponudi Poliklinike Adarta od sada i djelatnost pedijatrije, dermatologije, centra za ultrazvuk te dječje i adolescentne psihologije, sa svim testovima koje pokrivaju tu dob.
Pod vodstvom vms….

SHIATSU I BOL

1.09.2015.

 

Piše: Jelena Krajcer Shiatsu praktičarka Shiatsu škola Hrvatska

Milijuni ljudi se svakodnevno susreću s različitim vrstama tjelesne boli. Boli nas zub, glava, leđa, želudac i tako, čini…

Shiatsu tretman – iscjeljujući dodir

19.05.2015.

Piše: Jelena Krajcer

Shiatsu tretman traje oko sat vremena i uključuje uvodni razgovor, dijagnostiku, sam tretman i savjetovanje na kraju. Izvodi se na posebnoj strunjači na podu, a primatelj tretmana je obučen u udobnu pamučnu…