Ukratko o našem timu

Vedri, susretljivi i stručni djelatnici koji će poduzeti sve da naši pacijenti očuvaju ili postignu optimalno zdravlje – to bi bio najkraći opis našeg tima. Stalnim usavršavanjem, koje je postalo sastavni dio svakodnevice naše struke, trudnimo se liječiti naše pacijente provjerenim i novim metodama s najvišim standardima medicinske prakse.

Odabrani tim liječnika

Usluga individualno prilagođena svakom pacijentu!

Dr. Aleksandar Jukic, Poliklinika Adarta

Aleksandar Jukić, dr. med.

spec. ginekologije i opstetricije, subspecijalist fetalne medicine i opstetricije

Dr. Aleksandra Jukića ne treba posebno predstavljati: nakon specijalizacije iz ginekologije i opstetricije provodi dugi niz godina u rađaonici i odjelu perinatologije te stječe bogato iskustvo, iz subspecijalističkog područja patologije trudnoće, tehnika rađanja, te je jedan od utemeljitelja tehnika prirodnijeg poroda u suvremenoj rađaonici.
U svojem radu ne zanemaruje široki segment subspecijalističkih grana ginekologije, od uroginekologije do ginekološke onkologije.
Polaganjem ispita ultrazvučne dijagnostike dojke zaokružuje svoju temeljnu edukaciju dijagnostike, praćenja i liječenja ženskog zdravlja te 2010. godine otvaranjem Poliklinike Adarta Varaždin prelazi u privatnu praksu, a 2018. godina otvara Polikliniku Artemeda Zagreb, Trnje. Stalno praćenje novih trendova u struci i dodirnim područjima te otvoren pristup i dostupnost svojim pacijentima - glavne su značajke ovog liječnika.

Dejan Balažin, dr. med.

Pedijatar, uži specijalist iz pedijatrijske nefrologije

Voditelj Odjela za pedijatriju, Županijske bolnice Čakovec 17- godišnje iskustvo u radu s djecom, rad u bolničkim uvjetima, poliklinici, rad u primarnoj zdravstvenoj zaštiti djece.

Područja od užeg interesa
pedijatrijska nefrologija (uroinfekcije, anomalije mokraćnog sustava, poremećaji mokrenja)
pedijatrijska endokrinologija (poremećaji štitnjače, preuranjeni ili zakašnjeni pubertet, niski rast)
hipertenzija, pretilost
dijagnostika: UZV urotrakta, 24-mjerenje art. krvnog tlaka(KMAT)

Ivana Risek, dr. med.

spec. ginekologije i opstetricije, subspecijalist ginekološke endokrinologije i humane reprodukcije

Svoju edukaciju s područja ginekologije i opstetricije dr. Ivana Risek je započela i stekla edukacijom i radom kroz odjele Djelatnosti za ginekologiju i opstetriciju Opće bolnice Varaždin, Klinike za ženske bolesti i porode Kliničkog bolničkog centra Zagreb, Petrova, te brojnim inozemnim i tuzemnim tečajevima, edukacijama i radionicama kao i u privatnim centrima za humanu reprodukciju. Empatičnost i predanost radu, kroz brigu i skrb za pacijenta i njegove potrebe te potrebe profesionalne zajednice – su temeljne značajke ove vrsne liječnice. Dr. Risek je dugogodišnja voditeljica Djelatnosti ginekologije i opstetricije, Opće bolnice Varaždin.
Profesionalni cilj dr. Risek je svoje subspecijalistično znanje i težnje pretočiti u praktični rad proširenjem Poliklinike Adarta za segment humane reprodukcije i potpomognute oplodnje.

Ivo Bilopavlović, dr.med.

spec. ginekologije i opstetricije, subspecijalist fetalne medicine i opstetricije

Sandra Banek, dr. med.

spec. radiologije, subspecijalist iz užeg područja ultrazvučne dijagnostike

Gotovo 20 godina u struci, dr. Banek je prepoznata kao vrsni dijagnostičar i svestrani radiolog s brojnim subspecijalističkim vještinama i znanjima u struci. Niz godina je vodila Ligu za borbu protiv rak dojke varaždinske županije. Od 2018. godine je subspecijalist užeg područja ultrazvučne dijagnostike. Uže područje rada dr. Banek su citopunkcije promjena dojki, ultrazvuk limfnih čvorova, štitnjače, vrata, abdomena, muskuloskeletalnog ultrazvuka te ultrazvuk vena.

Sanda Gojčeta Burnić, dr. med.

spec. dermatologije i venerologije

S dugogodišnjom dermatološko - venerološkm praksom i svojom orjentiranošću k pacijentima i njihovim tegobama, doktorica Gojčeta Burnić je jedna od najomiljenijih dermatologa u Županiji.
Posebna područja profesionalnih interesa ove liječnice su: dermatoskopska analiza pigmentnih promjena kože, alergologija i alergijske dermatoze, genitalne dermatoze i spolno prenosive bolesti, dječja dermatologija te mali kirurški zahvati.
Broj Zaposlenih
13
Zadovoljnih Pacijenata
4000+
Ozbiljni Slučajevi
2500