Mr. sc. Monika Melnjak, psiholog

#
Kontakt
Email adarta@adarta.hr
Phone +385 42 500 900
Dostupnost
pon - pet 07:00 - 21:00
subota po dogovoru

Mr. sc. Monika Melnjak

Psiholog

Magistra psihologije Monika Melnjak radi kao psiholog u Općoj bolnici Varaždin, na odjelima pedijatrije i psihijatrije.

Dopredsjednica je Društva psihologa Varaždin, gdje zajedno sa kolegama radi u Savjetovalištu za građane s ciljem pružanja psihološke podrške cijelom spektru populacije.

Uz kolegicu, idejna je začetnica i voditeljica Akademije za roditelje A+, pri čemu se kroz radionički model educira i prakticira o adekvatnim odgojnim metodama, načinu postavljanja granica, komunikaciji i brojnim drugim temama relevantnim za svakog roditelja, udomitelja, skrbnika..

Aktivistica je u duši, s fokusom na marginalizirane skupine i mlade, zbog čega se uključila u inicijativu Varaždin kao prijestolnica mladih 2022, gdje volontira kao programski asistent. Sudjelovala je na brojnim psihološkim konferencijama i kongresima, kao i drugim formalnim i neformalnim oblicima edukacije.

Dodatno iskustvo u stručnom radu odnosi se na aktualnu asistenciju na Sveučilištu Sjever, na određenim psihologijskim kolegijima; rad u dječjem vrtiću “Ježić”; odrađeni staž na Odjelu za pedijatriju te praksu u KBC Rijeka s adolescentnom populacijom.