Nakon 20-e godine života naša koža svake godine izgubi 1% kolagena. Volumen kože se smanjuje te ona postaje suha. To je posljedica starenja, utjecaja hormona, umora, stresa ali i utjecaja vanjskih faktora na kožu kao što je prevelika izloženost sunčevim zrakama ili utjecaj vjetra na kožu. Uz to, kako starimo, sposobnost naše kože da proizvodi adekvatnu količinu elastina i kolagena opada, koža izgleda umorno, suho i iscrpljeno, zbog čega je potrebna stimulacija izvana.

Hijaluronski fileri uklanjaju bore i licu vraćaju volumen, skinboosteri poboljšavaju strukturu kože i dubinski je hidriraju, a mezoterapija osvježava kožu djelujući na specifičnu problematiku.

Profihlo je 3-u-1 proizvod koji djeluje kao kombinacija hijaluronskog filera, skinboostera i mezoterapije. Tretman Profhilom potiče i obnavlja slojeve kože te potkožne masti kako bi vratio svjež, prirodan i odmoran izgled kože. Dakle Profhilo poboljšava kvalitetu tkiva i remodelira kožu sa ni malo umjetnog efekta.

Profhilo se sastoji od hijaluronske kiseline poput dermalnih filera, ali za razliku od njih ne djeluje na način postizanja volumena na mjestu apliciranja, nego se polako širi u koži oko mjesta davanja. Stoga mnogi Profhilo nazivaju biostimulatorom jer mu je primarna zadaća poticanje proizvodnje vlastitog kolagena i elastina bez unošenja velikih količina hijaluronske kiseline i dodavanja neprirodnog volumena. Tako na potpuno prirodan način puni nastale pukotine uzrokovane starenjem te praznine dubljih slojeva kože u području lica, vrata, dekoltea ili ruku.

Prvi učinci Profhila su vidljivi 1-2 tjedna nakon prve aplikacije a konačni rezultat vidljiv je 4 tjedna nakon druge aplikacije.

Kandidati

Tretman je namijenjen svim osobama kod kojih se primijeti pad kvalitete kože te vidljivi znakovi starenja. Za osobe iznad 30 godina Profhilo je idealan za održavanje mladenačkog izgleda lica te prevenciju starenja kože, a kod osoba iznad 40 godina stvarno su vidljive značajne promjene nakon tretmana, bez umjetnog efekta.

Zašto odabrati Profhilo:

  • Potpuno prirodno se integrira u vašu kožu
  • Do sada nije zabilježena nikakva nuspojava ili komplikacija
  • Daje potpuno prirodne rezultate
  • Jedan je od proizvoda s najvećom koncentracijom hijaluronske kiseline
  • Brz i jednostavan tretman i aplikacija bez potrebno vremena za oporavak
  • Potiče stvaranje vlastitog kolagena, elastina te masnih stanica u koži 

Pregled:

  • Prilikom konzultacija s liječnikom, liječnik će pregledati lice i kožu te objasniti primjenu tretmana i na koji način djeluje Profhilo.
  • Tretman Profhilom određuje se za svakog pacijenta posebno, ovisno o stanju kože, mogućnostima ili očekivanjima. Prije tretmana nije potrebno raditi nikakve posebne pripreme, a nakon tretmana se može normalno nastaviti sa svojim aktivnostima jer ne zahtijeva dodatno vrijeme oporavka.
  • S obzirom na stanje kože i dob određene osobe liječnik na konzultacijama preporuča koliko često je potrebno raditi tretman Profhilom kako bi koža imala prekrasan, svjež i mladenački izgled te kako bi se postigli dugotrajni rezultati.

Opis zahvata:

Tretman Profhilom traje 15-ak minuta, a aplicira se BAP tehnikom (Bio Aestetic Points). BAP točke su posebno odabrane točke u anatomski odgovarajućim područjima radi maksimaliziranja difuzije preparata po licu.

Točno određena količina preparata se aplicira u prethodno definirane točke područja. Budući da je upravo Profhilo jedan od proizvoda s najvećom koncentracijom hijaluronske kiseline, obično su dovoljna dva tretmana za obnovu kože. Drugi tretman potrebno je napraviti 4 tjedna nakon prvog tretmana.

Što očekivati nakon tretmana:

Komplikacije nakon tretmana Profhilom nisu zabilježene, obzirom da je Profhilo biostimulator, što znači da on potiče proizvodnju vlastitog kolagena i elastina u koži uz unošenje hijaluronske kiseline bez ikakvog dodavanja neprirodnog volumena koži. Moguća je pojava crvenila i manje otekline, a u tom slučaju može se upotrijebiti hladan oblog na tretirano područje. Također, nije preporučljivo masirati tretirano područje.

Naručite se na tretman Profhilom u Polikliniku Adarta kako bi vaša koža bila svježa, prirodna i zategnuta. 

Za sva ostala pitanja stojimo Vam na raspolaganju,

Dr. med. Tajana Gudlin Sbull i vaš Adarta Team!

Leave a Reply

RADNO VRIJEME: OD PONEDJELJKA DO PETKA 07:00 - 22:00 SATA.

Poliklinika Adarta