, Poliklinika Adarta — OB | GYN | LAB » Rad Vašeg ginekologa u Zagrebu?!?
Novosti

Rad Vašeg ginekologa u Zagrebu?!?

Poštovane sadašnje i buduće majke, djevojke i gospođe,

Iako smo očekivali početak rada Poliklinike Adarta krajem siječnja, pitanje je hoćemo li proraditi i do kraja ožujka. Proteklo je punih 5 mjeseci od predaje dokumentacije u Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi te puna 4 mjeseca od nadopune dokumenata. Gospođe u ministarstvu me uvjeravaju kako je dokumentacija potpuna no potpuno je nejasno zašto nema nikakvog odgovora?

Poliklinika je u potpunosti opremljena i moram priznati kako mi teško pada Vas, moje pacijentice, neke i buduće, stalno obavještavati sms-ovima, mailom i preko FB o kašnjenju rada ne mojom krivnjom. To je ujedno i razlog zašto sam to odlučio javno obznaniti na stranicama poliklinike. Prilično je žalosna činjenica imati enorman trošak tako opremljenog pogona koji se ne koristi. No ovakve pojave su očito naša hrvatska realnost i besmisleno i potpuni je gubitak vremena na to se žaliti.

Sad, ono najbitnije: kako ne bih i dalje sjedio izvan svoje struke, na Facebook-u (Adarta) sam ponudio mogućnost svojim pacijenticama opciju pregleda u Zagrebu, u novootvorenoj poliklinici moje prijateljice i kolegice, dok čekamo dokumentaciju iz ministarstva.

Vaši odgovori su bili fantastični i jednostavno su riješili dilemu: raditi ću u Zagrebu dok čekam završetak te beskrajne administracije za svoju polikliniku no nakon otvorenja Adarte raditi ću i u Adarti i u Zagrebu kod kolegice i dalje.

Više o tome i raspravi na tu temu možete naći na Facebook-u.

Vaš dr. Jukić

S velikom radošću Vas obavještavamo kako je u ponudi Poliklinike Adarta od sada i djelatnost pedijatrije, dermatologije, centra za ultrazvuk te dječje i adolescentne psihologije, sa svim testovima koje pokrivaju tu dob. Pod vodstvom vms. Petre Novak, uz dosadašnje djelatnike dr. Ivu Bilopavlovića (ginekologija), dr. Ivanu Risek (ginekologija), dr. Aleksandra Jukića (ginekologija) od sada preglede […]

Nove djelatnosti u Poliklinici Adarta

10.02.2019.

S velikom radošću Vas obavještavamo kako je u ponudi Poliklinike Adarta od sada i djelatnost pedijatrije, dermatologije, centra za ultrazvuk te dječje i adolescentne psihologije, sa svim testovima koje pokrivaju tu dob.
Pod vodstvom vms….

SHIATSU I BOL

1.09.2015.

 

Piše: Jelena Krajcer Shiatsu praktičarka Shiatsu škola Hrvatska

Milijuni ljudi se svakodnevno susreću s različitim vrstama tjelesne boli. Boli nas zub, glava, leđa, želudac i tako, čini…

Shiatsu tretman – iscjeljujući dodir

19.05.2015.

Piše: Jelena Krajcer

Shiatsu tretman traje oko sat vremena i uključuje uvodni razgovor, dijagnostiku, sam tretman i savjetovanje na kraju. Izvodi se na posebnoj strunjači na podu, a primatelj tretmana je obučen u udobnu pamučnu…