, Poliklinika Adarta — OB | GYN | LAB » Otvorenje poliklinike
Novosti

Otvorenje poliklinike

Poštovane sadašnje i buduće majke, djevojke i gospođe,

Na ovim stranicama ćete naći sve neophodne sadržaje oko rada poliklinike, mogućnostima koje nudimo kroz naše usluge kao i budući razvoj naše ustanove. Kao prva uže specijalizirana poliklinika za ginekologiju i porodništvo u našoj županiji paletom usluga kroz našu ponudu truditi ćemo se pokriti sve aspekte ženskog zdravlja. Ideja o otvaranju poliklinke ovog tipa nije nova. Kroz dugogodišnji rad u bolnici spoznao sam različite aspekte pristupa poslu koje je u državnoj tvrtki poput bolnice često teško provesti. Jedan od najočitijih je nedostatak optimalne količine vremena za kvalitetnu komunikaciju s pacijenticama. To je u mom slučaju najočitije bilo u radu s trudnicama. Kako živimo u vremenu ispunjenom velikim brojem podataka na određenu temu koja nas zanima, često je gotovo nemoguće bez pomoći stručnjaka procijeniti koje su informacije važne, a koje ne. U našoj poliklinici kroz optimalno raspoređene termine naručivanja te različite oblike konzultacija omogućiti ćemo Vam cjelovitu informaciju o svakom problemu koji se pojavi tijekom pregleda ili koji Vas opterećuje.

Početak rada poliklinike se očekuje koncem siječnja dolazeće godine, a obzirom da će sve i prije biti spremno za rad, konačan prvi radni dan ovisiti će o neophodnoj službenoj administraciji, poglavito o Ministarstvu zdravstva. I taj dio nastojimo maksimalno ubrzati.

Obzirom na nedavna zbivanja oko varaždinskih ginekologa, između ostalog i moje malenkosti, javnog svečanog otvorenja neće biti.

Najpraktičniji način saznati sve o novostima poliklinike je postati fan na Facebook-u (Adarta) i/ili nas pratite na Twitteru (AdartaHR)! To je ujedno i opcija za jedan od načina komuniciranja s Vašim ginekologom i glavnom sestrom poliklinike.

Naše cijene smo nastojali formirati tako da dobijete što bolju uslugu za minimalni trošak. U planu su razne opcije popusta kako na više usluga tako i na ciljane skupine pacijentica: primjerice, studentice će moći uz predočenje indexa s upisanom redovitom akademskom godinom moći dobiti popust na neke od osnovnih usluga. Slično će vrijediti za gospođe u mirovini. U planu su i druge pogodnosti.

S velikom radošću Vas obavještavamo kako je u ponudi Poliklinike Adarta od sada i djelatnost pedijatrije, dermatologije, centra za ultrazvuk te dječje i adolescentne psihologije, sa svim testovima koje pokrivaju tu dob. Pod vodstvom vms. Petre Novak, uz dosadašnje djelatnike dr. Ivu Bilopavlovića (ginekologija), dr. Ivanu Risek (ginekologija), dr. Aleksandra Jukića (ginekologija) od sada preglede […]

Nove djelatnosti u Poliklinici Adarta

10.02.2019.

S velikom radošću Vas obavještavamo kako je u ponudi Poliklinike Adarta od sada i djelatnost pedijatrije, dermatologije, centra za ultrazvuk te dječje i adolescentne psihologije, sa svim testovima koje pokrivaju tu dob.
Pod vodstvom vms….

SHIATSU I BOL

1.09.2015.

 

Piše: Jelena Krajcer Shiatsu praktičarka Shiatsu škola Hrvatska

Milijuni ljudi se svakodnevno susreću s različitim vrstama tjelesne boli. Boli nas zub, glava, leđa, želudac i tako, čini…

Shiatsu tretman – iscjeljujući dodir

19.05.2015.

Piše: Jelena Krajcer

Shiatsu tretman traje oko sat vremena i uključuje uvodni razgovor, dijagnostiku, sam tretman i savjetovanje na kraju. Izvodi se na posebnoj strunjači na podu, a primatelj tretmana je obučen u udobnu pamučnu…