Upoznajte nas!

Poliklinika Adarta je osnovana 2010. godine s temeljnom djelatnosti iz područja ginekologije i opstetricije i uslužne laboratorijske dijagnostike a od 2013. godine se u Adarti održavaju edukativne radionice za majku i dijete kroz trudnički tečaj, tjelovježbe za trudnice, baby – handling, tečaj dojenja i drugo.

Koncem 2018. godine Poliklinika Adarta je proširila svoje djelatnosti za područje pedijatrije, dermatologije i venerologije, ultrazvučne dijagnostike s citopunkcijom te dječje i adolescentne psihologije.

Od 2010. godine kada je osnovana Poliklinika Adarta i dalje ima isti cilj i misiju- voditi cjelokupnu skrb za Vaše zdravlje i zdravlje Vaših najmilijih, multidisciplinarno i na načelima integrativne medicine.
Na samim početcima je osnovana kao ginekološka poliklinika, a danas broji gotovo 20 djelatnika iz područja ginekologije i opstetricije, dermatologije, radiološke- ultrazvučne dijagnostike, psihološkog savjetovanja i testiranja djece, psihoterapije, laboratorijske dijagnostike te s posebnim naglaskom na pedijatriju – opću pedijatriju, gastoenterologiju, nefrologiju i endokrinološku pedijatriju, za naše najmanje i najvrjednije- našu djecu.

Osnovni moto Poliklinike je u ugodnom ozračju suvremenim metodama nadzirati zdravlje primarno naših najvažnijih – djece i majki, a potom i zdravlje svakog potrebnog.

Kroz susretljiv i nadasve ljubazan pristup na jednom ćete mjestu dobiti sve neophodne usluge i informacije kako bi Vaše zdravlje (i ako govorimo o trudnoći – zdravlje Vašeg djeteta) dobilo najbolju moguću skrb.

Ukoliko se neki od Vama neophodnih medicinskih tretmana ne nađe na popisu usluga Adarte, dogovoriti ćemo isti za Vas s nekom od naših suradnih ustanova ili Vas uputiti gdje se navedeni tretman ili usluga može dobiti bez naknade.

 

10

Godina rada

4000

Zadovoljni pacijenti

2500

Ozbiljni slučajevi
https://www.youtube.com/watch?v=1SsUJViIB_Q
Vrhunski tim stručnjaka

Individualni pristup svakom pacijentu!

4000+ zadovoljnih pacijenata

“Dr. Jukić je prije svega čovjek- ljubazan u komunikaciji i pažljiv prema pacijentu, a nakon toga i veliki stručnjak pun znanja i vještina. Drago mi je što sam svoje zdravlje povjerila baš njemu prije mnogo godinana preporuku naše zajedničke poznanice.”

MajaPacijent

“Prekrasni ljudi na jednom mjestu. Vrsni doktori! Uvijek na raspolaganju.”

LiliPacijent

“Sve pohvale za doktora Jukića! Za pola sata(kolposkopija i biopsija) riješili smo cin3...
Uvijek pozitivan i stručan... Najbolji ginekolog kojeg svima preporučam od srca”

DanijelaPacijent