Poliklinika Adarta je osnovana 2010. godine s temeljnom djelatnosti iz područja ginekologije i opstetricije i uslužne laboratorijske dijagnostike a od 2013. godine se u Adarti edukativne radionice za majku i dijete kroz trudnički tečaj, tjelovježbe za trudnice, baby – handling, tečaj dojenja i drugo. Koncem 2018. godine Poliklinika Adarta je proširila svoje djelatnosti za područje pedijatrije, dermatologije i venerologije, ultrazvučne dijagnostike s citopunkcijom te dječje i adolescentne psihologije. Moto tvrtke je u ugodnom ozračju suvremenim metodama nadzirati zdravlje primarno naših najvažnijih – djece i majki a i odraslih.

Kroz susretljiv i nadasve ljubazan pristup na jednom ćete mjestu dobiti sve neophodne usluge i informacije kako bi Vaše zdravlje (i ako govorimo o trudnoći – zdravlje Vašeg djeteta) dobilo najbolju moguću skrb.

Ukoliko se neki od Vama neophodnih medicinskih tretmana ne nađe na popisu usluga Adarte, dogovoriti ćemo isti za Vas s nekom od naših suradnih ustanova ili Vas uputiti gdje se navedeni tretman ili usluga može dobiti bez naknade.

Radno vrijeme: Radnim danom 07-22h, subotom po dogovoru

Poliklinika Adarta